Uit Jezelf met potlood en paard

Een inspirerende dag met paarden, potlood en papier

Uit jezelf met Potlood & Paard

Wil je meer over jezelf en jouw patronen ontdekken?

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf?

Wil je even los komen van de waan van de dag?

Een dag bezig zijn in de buitenlucht?

Samen met twee coachcollega's organiseer ik op 4 mei een inspirerende dag met paarden, potlood en papier. Je volgt in de ochtend en middag een workshop in groepjes van maximaal 6 personen.

De ervaringen van de ochtend kunnen tijdens de lunch bezinken en eventueel verder uitgewerkt worden in het middagprogramma.

Workshop 1: Aan de kant van het weiland van de paarden, tussen de kikkerpoelen en het groen, teken je met verschillende materialen wat er zich voordoet. De workshop wordt door mij begeleid.

Workshop 2: Krijg door middel van een activiteit met de paarden inzicht in wat er zich op dat moment bij jou afspeelt. De paarden reageren oordeelloos op wat er in het hier en nu gebeurt. Dit kan jou inzicht geven in jouw gedrag en de invloed hiervan op jouw dagelijks leven.

De activiteit vindt plaats naast het paard, nooit op het paard. Ervaring of kennis van paarden is niet van belang. De workshop vindt plaats onder deskundige begeleiding van Alexandra Oud (www.paardwijzer.nl) en Laura van Gool (www.weidezicht.com).

Datum en tijd: 4 mei van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie: Traansterweg 5 in Midwolde

Kosten: € 125,00 incl. BTW, materiaal, koffie/thee en een lunch

Aanmelden: potloodenpaard@gmail.com of via het contactformulier op deze website