Basis Workshop zakelijk tekenen, Ook in te zetten bij Coaching

In samenwerking met Esther van der Linden van Was getekend, Esther van der Linden, organiseer ik op mijn locatie aan de Traansterweg 5 in Midwolde de Basis Workshop Zakelijk tekenen.

Heb jij het lef de stift op te pakken om een beeldend verslag te maken? Leer het visueel alfabet en durf te tekenen! We gaan een avond met elkaar aan de slag. We werken met een kleine groepje zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

In deze workshop leer je:

- De basis van beeldend notuleren.

- Op een eenvoudige manier te tekenen.

- Hoe je dit in kan zetten om verslagen te maken of coachgesprekken te verduidelijken.

Deze teken vaardigheden kun je gebruiken om tijdens een vergadering of bijeenkomst een getekend verslag te maken, je presentatie te verduidelijken, maar ook tijdens een coachgesprek duidelijkheid te geven aan je cliënt. Voor kinderen en bijvoorbeeld mensen met autisme kan het heel verhelderend werken om te tekenen wat er zich afspeelt, welke afspraken je maakt of wat er moet gebeuren. Of misschien vind je het gewoon leuk om voor jezelf tekenen met schrijven te combineren.

De kosten voor de workshop zijn € 140,00 (excl. BTW) p.p. dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers erbij. Materialen zijn tijdens de workshop aanwezig.

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Voor mogelijkheden, en het afspreken van een datum kun je onderstaand formulier invullen.

Wil je eerst meer informatie over Esther van der Linden? Neem dan een kijkje op https://wasgetekendesthervanderlinden.nl/diensten/workshop/


Aanmelden of informatie aanvragen